Hyller the Clarets

Sean Dyche pressekonferanseManageren hyller lagets innsats etter fredagens seier over Rotherham United takket være Sam Vokes’ sene vinnermål. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Andre Gray sørget for å gi hjemmelaget en tidlig ledelse og holdt den i over en time, men med kvarteret før fulltid dukket Grant Ward opp med en perle av et langskudd og utlignet for hjemmelaget. Gleden var kortvarig fordi Sam Vokes sørget for å ta tilbake ledelsen seks minutter senere. Manageren var selvfølgelig fornøyd og har et lite øye på tabellen der han ønsker å være med i kampen om toppen.

Jeg er fornøyd, noen ganger er de vanskeligste kampene de du forventes å vinne, det var mye forventninger på oss i forkant av denne kampen på grunn av hvor vi var forrige sesong. Mange tror at det bare er å valse over andre lag, men det er ikke så enkelt. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– All ære til dem fordi de presset og jobbet veldig hardt med en ny manager og de var veldig gode, var vanskelig å spille mot, men jeg mener at vi fortjente å vinne. Det var en herlig jobb av andre og en utmerket avslutning, de fikk inn en flott utligning i løpet av en god periode de hadde, men reaksjonen vår var utmerket.

Vi er seige til tider og har en hensynsløs tankegang. Vi blir ikke skuffet, noe alle så og vi tok tilbake føringen ved å score et veldig bra mål. Jeg ba guttene om å være livlige i boksen og begge målene kom fra det, så det er herlig å se begge spissene på scoringslisten.

– Mange har nevnt at vi ikke hadde vunnet de to forrige kampene (mot Rotherham), en de nevnte ikke at vi hadde vunnet fem av de siste syv og et uavgjort så det blir riktig å si at vi er har en liten formkurve på gang. Det er bra for mentaliteten og hjelper å holde fokus på det vi prøver å oppnå, avsluttet manager.