Fornøyd Vokes

Sam Vokes pressekonferanseSam Vokes satte inn vinnermålet mot Rotherham United på New York Stadium og var følgelig strålende fornøyd etter å ha bidratt til en viktig seier som hjalp de lilla- og burgunder å klatre oppover på tabellen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Waliseren satte inn kampens avgjørende mål i det 81.minutt på en Lee Camp-retur signert Scott Arfield og målet var desto smakfull for spissen som traff stolpen tidligere i kampen.

– Det var et herlig vinnermål. Godt forarbeid av Scotty på høyrekanten og fikk prøvd ut Camp og tvang fram en god redning, men det var bare å reagere og sette inn returen, forklarte Vokes. I første omgang fikk jeg ballen og svingte slegga, men den traff krysset og spratt ut så det var godt å få en nettkjenning. 

– Jeg mener vi var sterke i første omgang, men ble litt slappe senere senere i kampen og slapp inn mål, men så raskt vi fikk en imot spratt vi tilbake og sikret tre viktige poeng. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vokes ble som følge av vinnermålet kåret til banens spiller av Sky Sports. Spissen spilte på topp med Andre Gray og begynner å stifte et godt samarbeid med sommerens signering, noe som resulterte i at begge kom seg på scoringslisten på New York Stadium. Den tilreisende bortefansen hyllet spiss-duoen som Vokes mener skyldes mye hardt arbeid på treningsfeltet.

– Andre gikk glipp av forrige kamp og fikk spille nesten hele kampen, men nå har vi to uker på oss til å forberede oss til neste kamp. Jeg føler vi begynner å finne hverandre og det er viktig at vi jobber hardt i lag og det høster vi frukten av i kampen. Å score mål hjelper på selvtilliten og vi fikk begge et mål hver, avsluttet spissen.