Heaton takker Dyche

Tom Heaton pressekonferanseTom Heaton ble hentet til Turf Moor i 2013 og har siden spilt nærmest det som er mulig å spille, det har blitt opprykk, nedrykk, kapteinsbind og nå nylig 100.kamper for de burgunder- og lyseblå. Det takker sisteskansen manager Dyche for. 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

Heaton og lagkamerat Scott Arfield fikk begge sin 100.kamp for Lancashire-laget på fredag når Burnley dro i land en seier over Rotherham United.

– Jeg er henrykt over å ha nådd den milepælen, i løpet av tiden jeg har vært her, har jeg tatt del i mesteparten av kampene og det har vært fullstendig herlig. Jeg tror jeg har startet samtlige ligakamper der jeg har vært tilgjengelig og det er veldig gledelig. 

– Jeg har ikke nådd tresifret antall kamper i noen tidligere klubber og det er helt noe som var viktig når jeg skrev under her, at dette ble mitt hjem og et sted der jeg kan slå meg til ro og prestere konsistent. Manageren hentet meg og ga meg tillit, noe jeg er takknemlig for og ønsker å gjengjelde det under han og hans stab. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har jobbet tett med Billy Mercer og føler at jeg blir bedre og bedre hele tiden, noe som er viktig for meg. Billy og jeg har et flott forhold og jeg er veldig takknemlig overfor han også, for all den jobben han legger ned. 

Og hvilket minne rangeres høyest?

Jeg har vært involvert i så mange flott kamper. Personlig var debuten mot Bolton spesiell, en solfylt dag som endte 1-1. Den første kampen mot Blackburn hjemme var herlig og når vi spilte mot dem borte og vant. Wigan hjemme når vi sikret opprykket og Chelsea i Premier League. 

– Det var et par i Premier League, men også da jeg fikk lede laget som kaptein for første gang denne sesongen. Heldigvis har klubben hatt god utvikling i løpet av min tid her og det er en herlig sammensetning, avsluttet Burnley.