Neste: Bolton

bolton wanderersTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCEtter to uker med landslagspause er det igjen klart for en ny runde i the Championship og Burnley starter med et lokalderby mot Bolton. Wanderes har ikke overbevist denne sesongen og befinner seg i bunnstriden, noe som kan gjøre kampen desto mer utfordrende.

Burnley skadeliste er uendret og Fredrik Ulvestad fikk varme benken mot forrige Rotherham i forrige runde, mens Dean Marney og Kevin Long som begge er ute med kneskader er tilbake på treningsfeltet og nærmer seg comeback. På motsatt side er backen Dean Moxey en bekymring med sin skade i tåen, mens spissen Zach Clough er ute i lang tid med en skulderskade.

The Claret har ikke hatt hellet med seg mot Bolton på de siste 13 oppgjørene (2-5-6), der sistnevnte har klart å unngå tap på fem av seks ganger – med to seire til følge. På fremmed gress har ikke de kommende gjestene gjort det nevneverdig bra og kan vise til kun ett poeng og i det store og hele, kun seks av 45 tilgjengelige på bortebane.

The Clarets befinner seg for tiden på Play-Off plass og kan etter de siste kampene vise til en hyggelig statistikk: de har scoret flest mål (5) i kampens siste kvarter enn noen andre lag i the Championship.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 17.oktober kl 16:00