Ikke til salgs!

Ikke overraskende har flere Burnley-spillere havnet i søkelyset for deres fremragende form, noe som også får andre klubber til å rette øynene mot flere av Clarets’ førstelagspillere. Danny Ings, Sam Vokes og Kieran Trippier er de heteste navnene der blant annet Liverpool skal være interessert i å hente Danny Ings til Anfield – men klubbledelsen sier nei til spillersalg i januar. Samtidig som en gammel kjenning kan bli gjenforent med Burnley-styret; Brendan Flood.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det er en selvfølge at dersom det kommer et latterlig høyt bud på en av de nevnte, så vil det være i klubbens langsiktige interesse å vurdere budet, men styret anført av John Banaszkiewicz forteller i en pressemelding at det ikke er noen intensjon å selge nøkkelspillere – heller forsterke. Et salg ville være katastofalt for de lilla- og lyseblå.

Det ville være en katastrofe om vi skulle selge de spillerne, så det har vi ingen intensjon om, sa John B.

– Selvsagt ønsker å vi beholde spillere. Vi sa vi ikke kom til å selge Jay Rodrigeuz i januar – noe vi ikke gjorde og vi sa det samme med Charlie Austin. Det er den verste tiden, når man prøver å ta ting fremover og det siste man ønsker er å miste nøkkelspillere – vi er ikke interessert, la Lee Hoos til.

Tidligere styremedlem Brendan Flood er i samtaler med klubben om en tilbakekomst til Turf Moor. Forretningsmannen og supporteren som ankom Turf Moor i 2006, valgte å trekke seg i januar av personlige grunner. John Banaszkiewicz forklarte;

Vi er i samtaler med Brendan om hans mulige tilbakekomst til styret. Jeg er partner med Brendan i UCFB noe som fungerer utmerket og han er en stor aksjonær med 25% av aksjene, samtidig som han ønsker å være en del av styret – noe vi diskuterer.