Håper på Ings og Marney-retur

Sean Dyce pressekonferanseClarets-sjefen håper å kunne ha både Dean Marney og Danny Ings tilgjengelige til helgens kamp mot Barnsley. Toppscorer Ings måtte stå over midtukens kamp etter en smellen han pådro seg mot Huddersfield runden før.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dean Marney har stått over fem av de siste seks kampene, men rutinerte Michael Duff er tilgjengelig igjen etter måtte sone karantene. På Turf Moor er Burnley ubeseiret og kan vise til ni kamper uten tap og håper at den lille stallen vil bli hevet av en Ings og Marney-retur. Samtidig som sjefen vet bedre ennå undervurdere the Tykes som ledes midlertidig av Micky Mellon.

– Vi håper å ha noen klare, sa sjefen. Danny har kommet seg fint gjennom de siste par dagene og nærmer seg – det samme med Dean, men vi må ta et valg side de for øyeblikket er sikre. Michael kommer tilbake etter karantene så gruppen er nærmer seg der vi ønsker at de skal være. Vi vet det kommer til å bli skader og karantener, så det er viktig at vi får dem på bena igjen, holder gruppen sterk og fortsetter å prestere. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Slik er the Championship, man kan ikke ta noe for gitt og vi gjorde det heller ikke. Hver kamp er en ny utfordring og vi har hatt gode tider her på Turf Moor siden vårt siste hjemmetap, så vi ønsker å forsikre oss at vi kan gjenta det og levere nok en prestasjon som vil gi oss en seier. 

– Vi er fornøyd med hvordan spillerne ter seg i og rundt kamper, det er viktig med en «fysisk møter psykisk»-tilnærming til spillet og det har vi levert. Vi fikk ett poeng nærmere toppen på tirsdag, noe jeg tror mange glemmer det og overser det til tider, men vi er fortsatt der oppe og har gjort en god jobb for å komme oss dit, avsluttet sjefen.