Vokes håper å seier

Sam Vokes pressekonferanseSam Vokes ser fram til oppgjøret mot Barnsley etter poengdelingen mot Watford i midtuken. De lilla- og lyseblå håper å kunne forlenge deres ni-kampers ubeseirede form på Turf Moor og waliseren håper at kollega Danny Ings er tilbake fra skade. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg tenker at vi ser på det positive og det at vi kun har tapt en av de siste 14 og vi håper å kunne utvide vår ubeseirede hjemmeform, sa Vokes. Vi har høy selvtillit i laget og det er hvorfor vi er på den delen av tabellen vi er. Jeg mener vi dominerte på tirsdag uten å komme på scoringslisten – spesielt på det personlige plan var det frustrerende, men vi spilte bra på kantene. 

– Vi fikk ballen i boksen ved å spille bra gjennom hele kampen. Vi hadde ikke den avgjørende biten, men tar med oss det positive og inn i neste kamp. Danny og jeg har jobbet hardt sammen gjennom hele sesongen, så det blir en god bonus til helgen hvis han blir klar.

– Barnsley dro til Brighton på tirsdag og vant over dem, men vi må løpe utpå der slik vi alltid har gjort og bevise at vi fortjener å vinne. Lørdagens kamp er nok en viktig kamp og det kommer til å bli tøft, men hvis vi klarer å stå imot deres gode perioder vil det hjelpe oss. Vi ønsker å vinne før vi møter de store lagene den kommende tiden og det hadde blitt bra å starte på Turf Moor, avsluttet Vokes.