Ings: – I bedre form denne gang

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings har som mål å være frisk og rask for Burnley når Premier Leage-sesongen sparkes i gang neste måned. Den engelske U21-spilleren er et hett tema for ryktebørsen, men insisterer at han er innstilt på en sesongstart med the Clarets.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen ser fram til sesongstarten med to store lag på Turf Moor i Chelsea og Manchester United, men er klar over at det denne sesongen ikke vil være enkel for the Clarets og har derfor holdt seg i form gjennom sommeren.

Jeg er i bedre form denne gang, så forhåpentligvis kan jeg være sterke før sesongstarten fordi vi spiller mot bedre spillere dette året – så jeg trenger å forbedres, sa Ings. Jeg var ikke i så god form som jeg ønsket før sesongoppkjøringen forrige gang, men det forandret seg og innen sesongen startet var jeg i min livs form. I løpet av sesongen fikk man småskader og smell, men jeg hadde min livs form.

Jeg kom akkurat tilbake fra ferie når kampprogrammet kom ut og de første kampene kommer til å være ville, men det er spennende og en utfordring jeg ser fram til. Jeg har trent med FX (familie-eide The FX Fitness Experience-treningssenteret) med Jamie (Kennedy) og han gjør det samme som vi gjør i Burnley; knebøy, delt knebøy, lunger, løping. Jeg har akkruat startet på Pilates med moren hans, så det kommer til å bli en jevnlig ting.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Alt er rettet mot det å gjøre meg sterke og det fungerer, jeg føler fordelene av det. Spillet er forbedret og det er takket være fitness. Hvert år kommer lagene tilbake sterkere og i bedre form og man må sørge for at man opprettholder formen selv om man har fri.

Spissen har i mange tilfeller vært ryktet bort fra Turf Moor med flere klubber siklende etter Ings, men spilleren selv bryr seg ikke nevneverdig om ryktene.

Jeg holder meg unna alt det der. Det er ikke vanskelig å håndtere, men jeg ignorerer det bare – det spekuleres hele tiden. Jeg har en kontrakt med Burnley og konsentrerer meg om fotball, avsluttet Ings.