Ings: – En drøm gått i oppfyllelse

Danny Ings pressekonferanseClarets-spissen Danny Ings fikk tidligere idag nyheten at han er kalt opp til Gareth Southgates engelske U21-lag, en nyhet som ble tatt godt imot av hovedpersonen og som enda ikke er ferdig fordøyd. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Southgates U21-lag møter San Marino og Litauen med Danny Ings i troppen. Selv om spissen ikke har deltatt i noe fra den internasjonale arena tidligere, er målet å overbevise hovedtreneren at han er rett mann for laget videre.

– Jeg er fullstendig henrykt over innkallelsen og det er en drøm gått i oppfyllelse for meg, spesielt etter de to årene jeg har hattDet er en ære å bli valt ut blant en så liten elite og gruppe spillere, det er ville tider for meg og jeg forventet det ikke – selv om jeg har scoret mål. Men som jeg sa, jeg er henrykt og har fått mange fine tilbakemeldinger fra Burnley-fansen, som jeg verdsetter, sa Ings

– Jeg har hatt et par dårlige sesonger med skader, men har bitt meg i leppen, jobbet hardt og får nå lønn for strevet. Jeg har hatt mine frustrasjoner, men det er herlig at jeg er i form, sterkere enn noen gang, spiller som spiss og scorer mål for laget. Det er spennende og nytt for meg, jeg har aldri vært innom det før, men det er en mulighet jeg er klar for. 

U21-sjefen uttalte følgende;

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi har ikke hatt så mange spisser som har spilt jevnlig og jeg ønsket å vise at vi ser overalt og ikke bare i de såkalte «fasjonable klubbene». Burnley har fått en flott sesongstart hvor Danny har utspilt en viktig rolle og Sean Dyche var veldig positiv overfor han når vi snakket sammen. 

– Det er flott for en som ikke har vært i systemet tidligere å bli kalt opp. Det er mange under utvikling der ute, ikke at 20 er nevneverdig sent, men vi ønsker å gi håp til andre at vi leter overalt og ikke bare i toppklubbene, sa Southgate.

Idag ble Sean Dyche tildelt prisen månedens manager for september etter å ha ledet the Clarets til fire seire og en uavgjort på fem kamper, kaptein Jason Shackell var også nominert til månedens spiller etter flere imponerende kamper med stålkontroll på forsvaret, men nådde ikke fram.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg er kjempeglad på vegne av manageren og utmerkelsen, ikke bare fordi han er en flott manager, men han er en flott person også. Jeg kommer veldig godt overens med han, vi har et godt forhold og han fortjener definitivt det – det var flott å se Shacks bli nominert også.

– For å være ærlig så kunne hvem som helst fra laget bli nominert og jeg mener at store Sam kunne ha fått en sjanse, han corer mål og legger opp til dem, men hele forsvaret og keeperen Tom Heaton har vært fantastiske. 

Den følelsen som er rundt klubben nå er utmerket. Vi kjemper alle for hverandre på og utenfor banen, noe som gir resultater. Det viktigste for øyeblikket er at vi har en stor kamp på lørdag og vi trenger et resultat der – etter det kan jeg konsentrere om England, avsluttet spissen.