Ings: – Glad, men skuffet

Angriper Ings scoret sitt andre mål på to kamper, men sitt første på hjemmebane var skuffet over at målet var forgjeves etter at the Clarets nok en gang feilet på hjemmebane. 

Første mål på Turf Mmor
Foto: BurnleyFC.com

Etter timen spilt mot Birmingham ble Junior Stanislas satt inn på banen og nettopp takket være vingens innsats fant Danny Ings nettmaskene for annen gang. Med litt over kvarteret igjen av kampen utlignet Ings med hodet og åpnet kampen, men gjestene ville det annerledes.

City brukte kun ett minutt på å svare og takket være Jordan Murphy så var gjestene i føringen like etter, men til tross for god innsats av de lilla- og lyseblå, så sørget forsvarer David Muprhy for å gjøre dagen fullstendig miserabel ved å sette punktum for kampen med sin 3-1-scoring minuttet før fulltid.

Ings kunne ha scoret ved flere anledninger, men hadde – i likhet med Austin – ikke flaksen på sin side. Duoen traff nemlig stangen flere ganger, noe som frustrerte ytterligere.

Første mål på Turf Moor
Foto: BurnleyFC.com

– I første omgang var vi ikke helt med og jeg tror at alle visste det, men i annen om gang startet vi med et større tempo og hamret løs på dem i 20-25 minutter, sa Ings. Det er bare synt med resultatet, fordi jeg føler oppriktig at vi ikke fortjente det. Det er alltid godt å score og spille godt, men personlig er jeg like skuffet over resultatet som alle andre. 

– Jeg er glad for at jeg scoret, men kunne ha scoret fler, så jeg er litt skuffet med det. Den første spratt ut igjen etter å ha truffet tverrleggeren, men den andre er det ingen unnskyldning med ettersom den ble sendt over. Jeg kan ikke gruble over det og må heller sørget for å gjøre det riktig i neste kamp.

– Sesongen min har akkurat startet og jeg ønsker ikke at den skal slutte, spesielt ikke etter at jeg har begynt å score. Det er viktig at jeg holder på den standarden og gjør det så godt jeg kan, avsluttet unge Ings.