Ings med ambisjoner

Angriper Danny Ings gleder til å bli kastet utpå i sin første offisielle kamp for the Clarets’ førstelag etter å ha vist seg fram for annen gang i en arrangert innendørs kamp mot Premier League-kjempene Wolverhampton. 

Foto: BurnleyFC.com

Unggutten spilte i den første halvdelen mot Wolverhampton og kunne gjøre lite da ulvene vant 2-0, men er sikker på at han nærmer seg  muligheten til å spille på førstelaget på Turf Moor.

Jo mer jeg spiller, desto bedre føles kneet mitt – det blir sterkere jo mer jeg spiller, sa Ings som ble skadet kun dager etter overgangen, med operasjon og nesten et halvt år på sidelinjen til følge. For hver kamp jeg spiller, kommer jeg i bedre form og føler meg skarpere, jeg var ivrig etter å spille mer – noe jeg følte jeg ville klarte, men jeg må høre på legene fordi det er deres yrke og vet hva de gjør. Forhåpentligvis kan jeg spille 75-80 minutter neste gang som blir mer en test for meg og så får vi ta det derfra ettersom jeg er i full trening med førstelaget hver dag. 

Oppgjøret mot Wolverhampton ble spilt på Sir Jack Hayward Training Ground og ble iakttatt av ikke bare manager Howe, men også tidligere leiesoldat Sam Vokes som ble igjen etter trening for et gjensyn med gamle kjente. I samme oppgjør fikk leiesoldat Josh McQuoid anledningen til å løpe og sparke ball, de to angriperne er tidligere lagkamerater fra Bournemouth og Ings ser fram til å spille side om side med Josh – samtidig som kampen om trøya vil leve i beste velgående.

Josh var med meg i Bournemouth. Jeg var en unggutt, mens han holdt på å bryte gjennom før overgangen. Han er veldig skarp, er en trussel, har veldig gode føtter og er en flink avslutter. Vi har mange gode spisser her og jo flere vi har desto mer kan vi presse hverandre, jeg gleder meg til den gangen jeg blir tatt ut og forhåpentligvis klarer å vise meg foran sjefen, avsluttet Ings.