Tindall: – Har stor tro på McQuoid

Jason Tindall og Eddie Howe kjenner Josh McQuoid svært godt etter at unggutten begynte å sprudle under deres ledelse før Millwall så talentet til angriperen og hentet han til London. Overgangen til hovedstaden ble ikke slik som forventet og 22-åringen fikk det vanskelig å bryte gjennom, men talentet er fortsatt der – noe Tindall kjenner til og kun venter på vise seg på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

Millwall-spissen ble hentet forrige uke på et tre måneders lån i lys av flere skader på Burnley-angripere. Leiesoldaten fikk debuten dagen etter overgangen, mot Derby, men klarte ikke å hjelpe the Clarets til tre poeng og storkampen endte med en uvant- og sjelden målløs poengdeling. Siden den gang har det også blitt spill med reservelaget mot Wolves, der blant annet Danny Ings fikk vise seg fram og øynet førstelagsfotball på sikt, men prestasjonene til 22-årige Josh blir kun bedre og  bedre jo mer spilletid han får.

Da han ankom manglet han kamptrening, fordi han ikke har spilt så mye de siste månedene, sa Tindall. Men han gjort mye flott arbeid på treningene og har sett skarp ut, han har noen utrolige ferdigheter og jeg er sikker på at med tiden så kommer alle til å se hvor stor spiller han er og kommer til å bli for oss de kommende månedene og ut sesongen. 

Han fikk muligheten sin i Bournemouth antageligvis tidligere enn det han forutså og brøt gjennom på førstelaget der han fikk en fantastisk start på karrieren og scoret mange mål. Dessverre for Josh har ikke ting helt gått som planlagt i Millwall, han har ikke spilt så mange kamper som han ønsket og det var en mulighet for oss å hente inn noen, tatt i betraktning skadene vi har i laget. Han jobber hardt, er kjapp, god i lufta og – som han har bevist flere ganger tidligere – scorer mål, forhåpentligvis kan han gjenfinne den formen vi vet han har og dersom han gjør det blir han en flott forsterkning, avsluttet Tindall.