Ings om «Vings»

Danny Ings pressekonferanseDanny Ings forteller i forkant av storkampen mot Derby at både konkurransen og samarbeidet mellom han og Sam Vokes – også kalt Vings – stråler i beste velgående. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissduen har puttet inn imponerende 42 mål sammen, der Ings står for 24 av dem, mens Vokes følger hakk i hæl med 18 og hvor åtte av dem har kommet på de ni siste kampene. Ings er like glad hvem enn som scorer målene så lenge det sørger for at poengene kommer på tabellen.

– Sam har vært fantastisk i år og jeg har sagt det i flere intervjuer at han er en toppspiss og gjør det veldig bra, skrøt Ings. Det kan se ut som om det er en konkurranse mellom oss, men det er ikke tilfellet – jeg mener at anerkjennelsen han fikk i helgen var vel fortjent.

– Det var en av våre sterkeste kamper fra et personlig ståsted. Jeg jobbet veldig hardt uten ball for laget og viste forhåpentligvis alle en annen side av spillet mitt. Jeg er kjempefornøyd med hvordan ting går, men det er fortsatt langt igjen. Alle kamper i denne ligaen er store og helgens blir enda større. 

Får vi litt pusterom mellom oss og dem, er jeg sikker på at utfallet vil bli det samme som vi gjorde mot Forest og vi har en mulighet. Vi tar hver kamp som den kommer, vi jobber hardt som lag og det er derfor vi gjør det så bra, avsluttet Ings.