Ings: – Solid og unik klubb

Årets spiller i The Sky Bet Championship Danny Ings traff fram Burnley FC som en solid og unik klubb etter at han ble tildelt den pretisjetunge utmerkelsen på søndag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Clarets-spissen ble utnevnt til årets spiller i serien etter å ha blitt stemt fram av managerne i Championshop, 21-åringen har ikke bare imponert på Turf Moor, men også vist seg på den internasjonale arena for det engelske U21-laget. Sist gang en spiller fra Burnley ble kåret til årets spiller var Jimmy Adamson i 1962.

Ings var naturligvis stolt, men var raskt ute med å dele æren med alle i klubben.

Det betyr veldig mye for meg. Det er en fantsisk oppnåelse, spesielt for en spiller i min alder – å ha blitt plukket ut av alle managerne i Championship er en fantasisk følelse. Jeg har lagt ned mye hardt arbeid og det viser hvor langt både jeg og laget har kommet dette året, målene jeg har scoret har utgjort en stor del, men jeg mener laget har hjulpet meg også.

Jeg har et godt lag og en god manager. Det er vanskelig å trekke fram ett øyeblikk denne sesongen siden det har vært et berg- og dalbane år for meg og vi har alle hatt en solid sesong. Det er en fantstisk klubb og jeg elsker å spille for den, det er en familieklubb, fra styret og hele veien ned til laget, det er solid, unikt og godt å spille for dem, sa Ings.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg er veldig glad på hans vegne. Han er meget talentfull ung spiller og en veldig god person. Både klubben og laget verdsetter han høyt, han får god støtte fra staben og gruppen her, men i ethvert lag er det individer som gir noe ekstra og han er helt klart en av dem. Vi har hatt stor glede av det han har utrettet hittil og vi føler det er mye mer som kommer fra han i fremtiden, han jobber hardt på treningene og tror på det også. Vi ønsker han lykke til med karrieren i Burnely FC, skrøt manager Sean Dyche.

Etter en slik bragd var det på sin plass at det kom noen rosende ord fra de store herrer på styrerommet;

Vi er henrykt på vegne av Danny og jeg er sikker på at vi sto for den mest støyende jubelen når vinneren ble annonsert. Han en ikke bare en veldig god spiller, men også en jordnær og oppegående kar som han har vist ved så mange anledninger. Alle i klubben er glade på hans vegne, sa John B.