Ings: – Vi kan nå nye høyder

Danny Ings har vist seg å være et kupp for the Clarets med sin arbeidskapasitet og sin effektive spillestil, men målet hans mot Bristol City var ikke nok til å sende Burnley-fansen hjem med et smil om munnen. 19-åringen innrømmer at det er leit å avslutte sesongen mens man er på topp, men appellerer til fansen og ber om støtte i forkant av neste sesong.

Foto: BurnleyFC.com

Ings flotte langskudd i det 76.minutt ga the Clarets ledelsen, men gleden ble kortvarig i det Ryan Taylor minutter senere utlignet med et fint mål. Unge Ings har vist seg fra mange imponerende sider denne sesongen og da hovedsakelig i sesonginnspurten, men selv føler 19-åringen at de lilla- og lyseblå er kapable til å levere varene bedre neste sesong.

Ha troen på oss neste sesong, støtt oss og jeg er sikker på at vi kan nå nye høyder– Sesongen er over og det var ikke så utfordrende som noen av de andre kampene vi har hatt på Turf Moor, hadde vi satt inn ytterligere et gir kunne vi ha vunnet med tre-fire mål, fortalte Ings. Det var et preg av at dette var sesongens siste kamp og jeg tror begge lagene viste litt av det idag, det er synd vi ikke klarte å vinne, men vi kan se fram til neste sesong der vi kan komme tilbake sterke og prøve å utrette noe.

Foto: BurnleyFC.com

– Det må være frustrerende for fansen, men alt jeg kan si er ha troen på oss neste sesong, støtt oss og jeg er sikker på at vi kan nå nye høyder. 

Ings fikk i likhet med Austin den verst tenkelige starten på Turf Moor der en skade satte stopper for en nødvendig integrering og 19-åringen fikk ikke debuten sin før i midten av februar, siden den gang har det blitt tolv kamper og tre mål. Om eget mål; et magisk langskudd fra rundt 30 meter hadde spissen følgende å si;

– Den satt godt. Jeg tror at fra det øyeblikket ballen forlot foten min, visste jeg at den kom til å gå inn og jeg er henrykt over å kunne score igjen. Det er vanskelig å si, men jeg tror ikke David James ville ha reddet den. Det har vært en tøff sesong for meg og jeg ønsker ikke at den slutte, men å få den avslutningen jeg fikk idag gjør meg henrykt, avsluttet unge Danny Ings.