Howe: – Skuffelse

Manageren var ikke fornøyd med hvordan hans lilla- og lyseblå arme avsluttet sesongen på Turf Moor, der de burde ha vunnet med fler enn ett mål.

 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets fikk ledelsen i det 76.minutt takket være magi av Danny Ings, men fem-seks minutter senere utlignet Ryan Taylor for gjestene med en lignende avslutning og dermed sto det likt – et resultat som også sto til dommeren blåste av kampen. Resultatet betydde at the Clarets kun hadde sikret seg syv seire av deres 23 hjemmekamper denne sesongen og en skuffende 13.plass, som betyr den nedre halvdelen på tabellen.Istedenfor gikk vi for det som oppsummerte sesongen vår; skuffelse

– Det er nok en kamp vi burde ha vunnet, men som vi ikke gjorde, poengterte sjefen. Vi er desperate etter en seier foran hjemmefansen vår som ikke har sett mange seire – når vi satte inn målet var jeg veldig lysten på å se at guttene klarte å dra i land seieren slik at vi kunne avslutte sesongen sterkt. Istedenfor gikk vi for det som oppsummerte sesongen vår; skuffelse.

– Jeg føler ikke at vi jobbet med keeperen deres godt nok, selv etter at James måtte av og det var en stor skuffelse. Jeg føler fortsatt at vi gjorde nok til å vinne kampen, men det skjedde ikke og det reflekterer sesongen vår.

Foto: BurnleyFC.com

-I perioder var vi veldig gode, mens i andre igjen har vi ikke vært konsistente nok til å vinne dem – til tross for at vi ikke fikk fullt gjennomslag kan jeg ikke si at Brian Jensen måtte gjøre noen store redninger. 

– Som jeg jeg har sagt i ettertid; vi må begynne å lære av slike erfaringer, bruke det til forbedring gjennom sommeren og prøve å komme tilbake som et bedre lag neste sesong. Jeg hadde hele tiden i tankene og starte med Brian i mål, han har vært utmerket på treningene og vært en flott proff å ha på stedet.

– Han har ikke sutret etter at Lee tok over hanskene og fortjente å spille idag, avsluttet manager Howe.