Avsluttet sesongen med poengdeling

(Burnley 1-1 Bristol City): Dean Marneys skade var det eneste store som skjedde i en målløs første omgang der begge lag skapte fine sjanser, men ble møtt av stabile målvoktere. Annen omgang var også skuffende på skadefronten der legenden David James måtte av banen i sin avskjedskamp. Rodriguez ble satt utpå til fansen store glede, men det var Danny Ings som sørget for dagens magi med sitt mål fra vel 25 meter. Gleden ble kortvarig takket være Taylors utligning minutter senere og dermed endte det med poengdeling på Turf Moor.

Manager Howe byttet ut et par spillere i forkant av oppgjøret på Turf Moor der Brian Jensen – som ble tilbud ny kontrakt nylig – returnerte til lagoppstillingen og der Jay Rodriguez varmet benken ved siden av Mee og Stewart.

Det startet rolig på Turf Moor og det tok en stund kamphanene klarte å skape de første sjansene og ikke overraskende var det gjestenes Brett Pittman som sto for kampens første sjanse etter tolv minutter, men Jensen viste at han ikke har mistet ferdighetene til tross for ikke å ha spilt for førstelaget siden september. Ross Wallace og Lafferty sto for Burnleys sjanser midtveis i omgangen, men klarte ikke å overliste Wood som avverget.

Rundt halvtimen måtte Dean Marney ut med skade og ble erstattet av Chris McCann.

Like etter viste igjen arbeidsjernet Ings gode ferdigheter, men heller ikke denne gangen maktet han å sette ballen i mål. Charlie Austin ble servert flotte innlegg av backene og ville også prøve seg på burvokteren like før pause også han måtte gå i barderoben oppgitt og målløs.

I pausen ble U18-laget utdelt medaljer etter at de kom på andre plass i serien, mens Barry Kilby fikk stående applaus for sin årelange innsats på Turf Moor.

Austin var igjen ufattelig nære et mål like etter sidebytte, men Fantaine sto i veien.. Spissen fortsatte med forsøkene, Bartley og Wallace ville også være med på moroa, men heller ikke de klarte å straffe David James.

Kampen fortsatte å bli preget av skader der Marvin Bartley måtte av banen for lenger behandling, mens James måtte forlate banen med skade og dermed måtte forsvarer Fontaine stå i mål for the Robins.

Kort tid senere ble toppscorer Jay Rodriguez satt utpå til fansen store glede. Ti minutter senere startet Burnley på et kjempeangrep der Charlie Austin etterhvert sendte ballen til Danny Ings som burde ha sendt the Clarets i ledelsen, men innbytter McGivern sto i veien.

Magien kom omsider til syne når Danny Ings mottok ballen, vendte og klinket til fra vel 25 meter og sendte de lilla- og lyseblå i føringen i det 76.minutt!

Gleden ble kortvarig når Lafferty mistet ballen som Ryan Taylor snappet opp og unggutten utnyttet muligheten ved å sende avgårde et flott skudd fra 25 meters hold og utlignet for gjestene seks minutter senere.

The Clarets skapte flere sjanser mot slutten av kampen på frispark og to hjørnespark, men det endte med poengdeling mot Bristol City.

Burnley: Jensen, Trippier, Lafferty, Duff, Edgar, Marney (McCann 30), Bartley, Wallace (Rodriguez 65), Austin, Ings, Stanislas (Howieson 88)
Innbyttere: Mee, Stewart
Gule kort: Duff 59

Bristol City: James (McGivern 62), Fontaine, McAllister, Carey, Edwards, Woolford, Wood, Bolasie (Adomah 82), Pittman, Pearson, Skuse
Innbyttere: Taylor, Kilkenny, Bryam
Gule kort: Edwards 24

Dommer: Eddie Ilderton
Tilskuere: 13,369 (562 Bristol City)