McCann om 2011/12-sesongen

Burnleys kaptein Chris McCann oppsummerer både sin egen og lagets sesong, samtidig som han understreker lagets ønske å få en pangstart på den kommende sesongen.McCann har spilt i så og si samtlige kamper for Burnley denne sesongen, noe som er en personlig rekord for han og som også er hans første skadefri sesong. Etter å ha blitt fri for skaden som ødela to av hans sesonger, ser han frem til å fortsette i samme spor kommende sesong.Jeg er tilfreds med egne prestasjoner, men jeg vet jeg kan bedre

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg så aldri for meg at jeg kom til å spille så mange kamper denne sesongen, sa McCann. Det har vært vanskelig og veldig mye «av og på» for meg de siste årene der jeg har funnet det vanskelig å få grep om ting i begynnelsen. Etter å ikke ha spilt over en lenger periode er det vrient å slå på en bryter og fortsette å spille der man slapp sist, men neste sesong kommer jeg forhåpentligvis å spille en full sesong mer konsistent enn jeg har gjort denne sesongen.

– Jeg er tilfreds med egne prestasjoner, men jeg vet jeg kan bedre og trengte denne sesongen til å komme meg, bli sterkere og bedre til neste sesong.

McCanns form gjenspeiler også lagets generelle form som har vært preget av opp- og nedturer i en svært dynamisk liga. Midtbanespilleren er en av de få gjenværende spillerne som rykket opp til Premier League, men er sikker på at det blir en kollektiv gevinst av Eddie Howes gjenoppbygging-prosjekt.

– Vi har et helt nytt lag her. Denne sesongen har vi gjort det ganske bra, tatt i betraktning det var vår første sesong sammen og jeg føler det har kommet sakte, men sikkert. Det har vært glimt av hva vi klarer og at vi begynner å bli sammensveiset som lag som forteller hva vi er gode for, noe vi ønsker å vise neste sesong, avsluttet kapteinen.