Howe: – Aldri tvilt på Austin

Etter en forrykende sesong på Turf Moor har Charlie Austin blitt en populær spiller blant Burnley-fansen. Angriperen hadde en utmerket form før en skade holdt han på sidelinjen en periode, men har siden da gjenfunnet formen og helt klart levd opp til forventningene etter overgangen fra Swindon. Slikt liker sjefen og roser 22-åringen!

Foto: BurnleyFC.com

Eddie Howes «ukjente» investering Charlie Austin har helt klart levd opp til forventningene etter overgangen fra Swindon og står i skrivende stund med 17 mål for Lancashire-laget. Spissen fikk en verst tenkelig start på Burnley-karrieren med en skulderskade som holdt han ute av spill over en lenger periode etter £1.2m-overgangen, men har siden den gang overbevist og prestert på best mulig måte på Turf Moor.

Sjefen selv har aldri tvilt på ferdighetene til spissen som startet karrieren i Poole Town.han ble skadd kort tid etter overgangen og hadde et større press på seg da ingen hadde sett han spille på et halvt år.

– Jeg er henrykt på hans vegne, understreket sjefen. Jeg mener han har levd opp til forventningene etter en fornuftig overgangssum, men han ble skadd kort tid etter overgangen og hadde et større press på seg da ingen hadde sett han spille på et halvt år. Jeg føler han har tilpasset seg veldig bra og har hatt en veldig god sesong.

– Det var en skuffelse for han etter å ha skadet skulderen midtveis i sesongen og det tok han litt tid å komme seg opp igjen, men det er naturlig. Siden den gang har det vært enorm fremgang.

– Det viktigste med Charlie er at hans helhetlige spill har forbedret seg dramatisk dette året, noe som er en stor bonus for oss og for han. Utfordringen er å forbedre et hvert aspekt av eget spill og jeg tror det er tilfellet. Han har vist en utrolig holdning og jeg mener at det beste av han kommer, avsluttet sjefen.