Inn og ut

INN

Nahki Wells (Huddersfield Town)
Etter salget av Andre Gray mistet Burnley fart på topp og der kommer Wells inn. Spissen fra Bermuda koster klubben omkring £5m etter å ha blitt enig om en tre års kontrakt med the Clarets.

Chris Wood (Leeds)
Etter Andre Grays farvel, trengte Burnley en spissmakker til Sam Vokes og da ble det like så greit satt overgangsrekord på Turf Moor, £15m for 25-årige New Zealanderen som nettet 27 mål for Leeds forrige sesong.

Jack Cork (Swansea)
Den tidligere leiesoldaten kunne ha blitt en Burnley-spiller for seks år siden, men slik gikk det ikke. Et hav av erfaring og £10m til Swansea gjenforenes den tidligere supporter-favoritten med Turf Moor.

Jonathan Walters (Stoke)
33-åringen ankommer som sommerens andre overgang etter å ha skrevet under en to-års kontrakt. Ingen overgangssum er offentliggjort, men det spekuleres i £3m.

Charlie Taylor (Leeds)
Burnley trengte en høyreback og så mot talentet fra Leeds. 23-åringen skrev under en fire-års kontrakt med Burnley etter å ha takket ned til en kontraktforlengelse med moderklubben, kompensasjonen er enda ikke fastsatt.

Phil Bardsley (Stoke)
32-åringen tar følge med Jonathan Walters og reiser til Lancashire. Høyrebacken skrev under en to-års kontrakt med Burnley og overgangssummen er ikke kjent.

Adam Legzdins (Birmingham)
30-årige keeperen skriver under en tre års kontrakt og ankommer for en ikke bekreftet overgangssum.

UT

Michael Keane
Forsvareren forlater Burnley etter tre år for rekordsummen £30m. Everton er neste stoppested etter å ha skrevet under en fem-års kontrakt.

George Boyd
Midtbanemotoren bytter beite og gjenforenes med tidligere Claret Ross Wallace i Sheffield Wednesday.

Michael Kightly
Kightly var god i the Championship, men klarte aldri å leve opp til Premier League-nivået og byttet dermed klubb ved å skrive under en tre-års kontrakt med Southend.

Reuwen Hennings
Tyskerens opphold med Burnley gikk dessverre ikke som forventet og spissen tilbrakte forrige sesong med Fortuna Düsseldorf, en avtale som alle parter satt såpass stor pris på at klubb og spiller valgte å formalisere en permanent overgang.

Tendayi Darikwa
Høyrebacken bytter beite og reiser til moderklubben Nottingham Forest etter å ha tilbrakt to år på Turf Moor. Overgangssummen er ikke kjent.

Andre Gray
Spissen pakker kofferten og drar til Watford etter å ha avslått en ny kontrakt med the Clarets, anslått til £70-75.000 i uken og overgangssummen ligger på omkring £18,5m.

Joey Barton (frigitt)
George Green (frigitt)
R.J. Pingling (frigitt)
Christian Hill (frigitt)
Taofiq Olmowewe (frigitt)
Josh Ginnelly (Lincoln City, lån)
Ntumba Massanka (Wrexham, lån)
Bradley Jackson (Southport, lån)
Paul Robinson (Frigitt)
Luke Hendrie (Bradford City, lån)
Tom Anderson (Port Vale, lån)