Jay gleder seg

Burnleys hjemvendte sønn, Jay Rodriguez innrømmer at det blir et spesielt øyeblikk når han skal representere Burnley i Premier League for første gang.

Spissen har derimot ingen planer om å la følelsene ta overhånd på en stor dag og vil bidra til å gi the Clarets en god sesongstart. Jay vet hvordan det er å score i Premier League, men fikk ikke mulighet til det sist gang (2009/10) på grunn av skade.

Det kommer til å bli stort. Jeg fikk ikke smake det sist gang jeg var her, men for meg så kommer dette til å være et stolt øyeblikk. Klubben har endret retning fullstendig og jeg er glad for å kunne være en del av det. Jeg ser veldig fram til å sparke i gang. Å komme tilbake hit er herlig for meg og familien min. Det kommer til å bli et spesielt øyeblikk og noe å være stolt over, men det viktigste er jobben og gjøre det jeg kan for å hjelpe laget.

Man er profesjonell, gjør jobben og hva enn som må til for å påvirke kampen og hjelpe laget. Det blir fokus. Følelsene vil være der for enhver spiller, men det er klart at det blir bedre hvis vi vår det vi vil ut av kampen.

Foto: Burnleyfc.com

Burnley starter på sin femte Premier League-sesong og kan se tilbake på en sterk sesongoppkjøring som ga en god flyt. Seire over Nice (6-0) og Parma (2-0) trekkes spesielt frem som sterke prestasjoner. Sommerens signering ser fram til sesongen og gleder seg til å møte sin tidligere arbeidsgiver Southampton.

Jeg hadde noen herlige minner der, men jobben kommer først. Vi har jobbet hardt gjennom hele sesongoppkjøringen og man ønsker å avslutte kampen med tre poeng. Jeg er veldig imponert over hvordan vi har forberedt oss og formen vår. Jeg ser virkelig fram til dette. Jeg føler at det ikke finnes noen grenser for dette laget, det er en utrolig kvalitet her og samholdet er virkelig sterkt. Det er herlig å være en del av.

Det jeg har sett og opplevd i sesongoppkjøringen er masse kvalitet og hardt arbeid. Alt er perfekt lagt opp og det er ingen grenser for hvor lang vi kan gå. Vi gjorde det bra i de kampene og det vil vi fortsette med, sa Jay.

Foto: Burnleyfc.com