Jay i idolets fotspor

Klubbens nye nummer 9, Jay Rodriguez utrykker sin stolthet og lykke over å kunne bære sitt idols, Ade Akinbiyi trøye – som angriperen spilte med under sin tid på Turf Moor, en tid da Ade også var unge Jay-Rods mentor og lærer.

Foto: Burnleyfootballclub.com

Jay er dermed – og forståelig nok – henrykt over å kunne være trøya til mannen som lærte han mange av fotballens triks og magi og følge i angriperens fotspor som uten tvil har en lang CV å vise til; Norwich, Hereford, Brighton & Howe, Gillingham, Bristol City, Wolverhampton, Leicester, Crystal Palace, Stoke, Burnley, Sheffield Utd, Houston Dynamo og Notts County har alle kunnet glede seg over den nigerianske landslagspilleren en eller annen gang fra 1993 til 2010.

Det er antageligvis den trøya alle spisser ønsker, jeg så at den var tilgjengelig og er glad for å kunne ha fått den. Jeg var virkelig begeistret over å få det og håper å kunne score mange mål denne sesongen, forteller Jay-Rod som ikke har Eagles å kjempe med om toppscorer-plassen denne sesongen.

– Jeg føler meg bra, treningene har gått bra og det samme med oppkjøringen – alle ser fram til å spille og sparke igang sesongen. Jeg har fortsatt mye igjen å lære og mye hardt arbeid ligger foran meg som kan forbedre spillet mitt og forhåpentligvis kan jeg fortsette der jeg slapp forrige sesong og gjøre det bedre – fordi jeg ønsker alltid å gjøre det bedre og jeg ønsker mer enn de 15 målene jeg fikk forrige sesong!, avslutter 22-åringen.