Ydmyk, men selvsikker Jon Stewart

Nyervervelsen, Jon Stewart insisterer at han ikke har ankommet klubben som kun et draktnummer etter å ha tilbrakt fem uker med the Clarets før et kontraktstilbud omsider lå på bordet.

Foto: BurnleyFC.com

Den tidligere Bournemouth-spilleren forteller at han er glad for å kunne lære av medkeeperne Brian Jensen og Lee Grant, som begge kjemper om den viktige sisteskanseplassen på Turf Moor denne sesongen.

Men 22-åringen betrygger samtidig at han ikke har noen planer om å skuffe noen hvis han blir gitt muligheten til å vokte buret under sin tidligere manager, Eddie Howe.

Lee og Brian har vært utrolige, forteller tredjekeeperen. Fra dag en fikk de til å følge meg velkommen og det føles som om jeg har vært her lenge. Det samme gjelder keepertrener, Billy Mercer og resten av gutta – det har ikke vært et snev av merkelige følelser.

–  Jeg er tross alt kun 22 og vet at jeg må starte å kjempe om plass skal jeg få spilletid og noen kamper under huden. Det er to keepere foran meg i rekkene, som begge er fenomenale og begge har spilt en god del kamper og begge vil spille.

– Jeg lærer fortsatt og er glad for å kunne lære fra dem to, fordi de har så mye å lære bort, jeg nyter å se dem spille, komme igang og fortsette å lære. Jeg kommer til å presse på og presse dem – og når min sjanse kommer, vil jeg vise at jeg kan spille bra, avslutter den nyansatte keeperen.