Jay på årets lag

Jay Rodriguez fikk lønn for strevet etter en forrykende sesong der han troner klubbens toppscorer-liste og har blitt utnevnt på årets lag i Championship. Spissen blir dermed den første Burnley-spilleren til å oppnå denne bragden på vel et tiår, der Glen Little og Steve Davis var de siste i 1999/2000-sesongen.

Det var et sjokk når jeg fikk telefonsamtalen som sa at jeg var blitt utvalgt, sa Jay. Det tok litt tid før det sank inn, men når det først gjorde det, satt jeg utrolig stor pris på det og det betyr veldig mye for meg. Det faktum at det er spillerne som man spiller med og imot som har valgt en fram gjør det enda mer spesielt og jeg er henrykt – å stå ved siden spillere som Robin Van Persie var noe spesielt. 

Årets lag: Davis (Southampton), Clyne (Crystal Palace), Tomkins (West Ham), Davies (Birmingham), Harte (Reading), Lallana (Southampton), Whittingham (Cardiff), Noble (West Ham), Phillips (Blackpool), Lambert (Southampton) og Rodriguez (Burnley)