Howe: – Vanskelig ettermiddag

Svake mål imot the Clarets sørget for at de lilla- og lyseblå forlot Bloomfield Road med fire baklengsmål og et skuffende tap i året siste Lancashire-derby.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets dominerte i første omgang, men klarte ikke å overliste Seasiders-keeperen – noe hjemmelaget på motsatt banehalvdel klarte midtveis i første omgang før de brettet opp ermene og puttet inn ytterligere tre mål i annen omgang. Seieren sikret Blackpool Play Off-plass, samtidig som de fikk sin lille hevn for siste oppgjør på Turf Moor.Det var en tøff annen omgang der vi slapp inn lusne mål, noe som er ulikt oss

– Det viste seg å bli en vanskelig ettermiddag for oss og det kunne ha vært så annerledes, poengterte Howe. Jeg mener vi gjorde det veldig bra i første omgang der vi var godt med i kampen, fikk inn flere gode innlegg og fikk keeperen deres til å prestere flere gode redninger.

-Vi fikk et mål imot, men skapte nok sjanser til å lede med to-tre mål selv – ikke bare følte vi at vi burde ha ledet, men i løpet av et par minutter etter avspark lå vi under med to mål og derfra ble det vanskelig for oss. 

– Det var en tøff annen omgang der vi slapp inn lusne mål, noe som er ulikt oss og jeg føler at resultatet ikke gjenspeiler kampens reelle bilde, men går i deres favør. Vi bidro til egen felling og må lære av det, sa sjefen og takket fansen for støtten mot rivalene.

– Det er synd at vi ikke kunne gi fansen et resultat, de ga oss enormt mye støtte – noe de har gjort gjennom hele sesongen. Vi har kun tapt en av de siste syv, så vi er sikre på at vi skal klare å sende dem hjem lykkeligere neste gang. Forskjellen som skiller mellom topplagene og de under er ofte kun marginer, noe vi viste i første omgang, men for å ha suksess må vi være konsistente og det er hovedoppgaven til neste år, avsluttet Howe.