Jay-Rod: – Henrykt!

To-måls scorer fra Nottingham Forest-kampen Jay Rodriguez forteller om sin glede etter å ha økt sine mål til syv nettkjenninger så langt denne sesongen. Angriperen benytter anledningen til å rose sin spisskollega, Charlie Austin.

Foto: BurnleyFC.com

Jay-Rod nettet årets mål for Burnley opprykksesongen 2008/09 når han satte inn en fantastisk scoring i lagets 5-0 seier over samme motstander; Nottingham Forest. Denne gang satte angriperen inn to mål – begge med hodet – og selv om målene ikke var at «årets mål»-klasse, så var de uansett særdeles viktige og bisto betydelig til the Clarets’ første hjemmeseier i serien.

Etter flere målløse kamper, var det et par kritikere som fortalte om en mindre «krise» for spissen – det er ikke tilfellet i følge hovedpersonen selv.

Jeg har tenkt litt på det målet. Det var ikke av samme kaliber idag, men jeg er fornøyd med målene jeg fikk, røper Jay. Jeg føler ikke at jeg har følt noe press og fortsetter å jobbe hardt jeg kan – det var godt å få inn de to målene, men det viktigste var at vi fikk tre poeng og en solid seier for laget. 

Vi fortjente å vinne, vi spilte positivt, godt, skarpt og veldig, veldig godt. Vi må begynne å klatre på tabellen, noe vi håper å gjøre med tiden etterhvert som kampene kommer – det skal bli bra å få en kort pause med landskamper og derfor ser vi fram til lørdagens kamp.

Jay-Rod har funnet en god tone med Charlie Austin og angrepsparet har 14 mål seg imellom – like mange hver seg.

Vi har et godt forhold, meg og Charlie. Det var en herlig hodepasning han la opp til meg, samtidig som han scoret med hodet selv, jeg er glad på hans vegne og han er glad på min. Det er en god kombinasjon som forhåpentligvis kan fortsette, avsluttet Rodriguez.