Nytt om Ings og Duff

Skadde angriperen Danny Ings har fått grønt lys av spesialistene til å heve nivået på treningene, som igjen fremskynder friskmeldingen. Samtidig kommer det fram at forsvarer Michael Duff er på bedringens vei og burde være klar til kamp igjen midtveis i oktober – etter landslagspausen.

Foto. BurnleyFC.com

Unge Ings var ansett som en av de mest lovende spillerne Bournemouth-akademiet hadde produsert på mange år og som uten tvil bidro til at the Cherries kom så langt som de gjorde i fjorårets sesong. 19-åringen ankom the Clarets i sommer, men fikk ikke vist seg fram nevneverdig da en kneskade satte en stopper for hans Burnley-debut – kneskade, operasjon, rehabilitering og nyere undersøkelser viser at spissen kan trappe opp intensivitetsnivået og

Foto: BurnleyFC.com

Det var gode nyheter, bekreftet sjefen. Spesialisten er tilfreds med Dannys fremgang og han kan nå trappe opp rehabiliteringen; kneet hans er fortsatt spent, men jeg tror at så fort Danny kommer seg utpå gresset kommer vi til å få fortgang i han. 

Forsvarer Duff sliter også med en kneskade, riktignok ikke av en like alvorlig art, men ble allikevel spådd å være ute av spill i opptil seks uker etter å ha blitt byttet ut mot Barnet litt over en måned siden. Etter lørdagens oppgjør mot Millwall som venter, er det på tide med en to ukers pause med landslagspill og slik det ser ut nå er det store sjanser for at Duff er tilbake.

Michael Duff løper på gresset og burde ikke trenge lang tid. Like etter pausen håper vi å ha Duffo tilbake og det kommer til å være en god tid for han og antageligvis for et par andre også til å øke formenla sjefen til.