Howe hyller Jay-Rod og Austin!

Manageren viser sin fulle støtte til spissparet som bøtter mål for the Clarets og ser for seg at deres samarbeid kun vil bli bedre og flere nettkjenninger vil komme.

Foto: BurnleyFC.com

Spissparet har nettet 14 mål seg i mellom og tre av nettkjenningene kom i forrige kamp mot Middlesbrough der Jay puttet inn de to første og Austin satte punktum mot slutten av kampen. Manageren er sikker i sin sak og føler at det kommer mer etterhvert som deres samarbeid utvikler seg.

Det er bra og jeg føler at det kan bli enda bedre, fortalte sjefen. De har ikke spilt mye fotball sammen og jo mer dem spiller, desto mer vil de forstå hverandres bevegelser. De er to unge spillere som er veldig sultne og de kommer til å ha gode sesonger – og det har uten tvil vært en god start for dem begge. 

Det som gledet meg på tirsdag var at Charlie la opp til Jays første mål og reaksjonen dem imellom er at de er glade på hverandres vegne hver gang de scorer. Det er flott og hvis vi kan forankre det samarbeidet og utvikle det ytterligere, er jeg sikker på at de kommer til å utgjøre en enorm trussel.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg følte det ved sesongstarten, ikke bare når det gjaldt de to, men også når vi hadde Martin Paterson og Danny Ings – at vi hadde et angrepspar som jeg mener er et av de beste i Championship. Det er bra at de to scorer målene og rettferdiggjør påstanden, avsluttet manageren.

Rodriguez og Austin har begge syv mål etter sist kamp – hvor Jay fikk sine to første i serien, hvorav det ene var levert av Austin.

Jeg og Jay har et godt samarbeid på gang. Vi er gode venner utenfor banen, så han er glad på min vegne og jeg på hans. Jeg har hele tiden sagt at Jay er en stor spiller, vi jobber for hverandre og er selvsikre som spisspar. Vi er fortsatt unge og ønsker å lære, avsluttet Austin.