Howe: – Gjenskap prestasjonen

Manager Howe håper på en gjentagelse av deres siste kamp på Turf Moor i det the Clarets reiser til løvenes reir i London. 

The Clarets reiser til Millwall i helgen etter å ha spilt de tre siste kampene på hjemmebane. Oppgjørene har resultert i avansement i Carling Cup og fire poeng i serien der siste oppgjør endte med en 5-1 slakt av Nottingham Forest – og det er nettopp denne prestasjonen manageren ønsker at laget skal gjenskape før en to-ukers pause med landskamper.

Foto: BurnleyFC.com

Vi hadde tre positive kamper og ser fram til å gjenskape det på bortebane, fortalte manageren. Jeg har sagt hele tiden at fotball kan forandre seg veldig fort og etter Peterborough-kampen var alle skuffet, men vi har kommet oss veldig bra. 

Nøkkelen fremover er konsistens og det å gjenta de siste tre prestasjonene hver uke fremover. Vi håper å kunne hente positive resultater på bortebane, slik vi har gjort på de siste tre kampene – tirsdagens resultat var herlig, men vi trenger å følge det opp med nok en god prestasjon. Vår borteform må bli like viktig som vår hjemmeform da vi ønsker å være streke borte i år.

Å få laget til å spille etter ens måte, tar tid, legger sjefen til. Vi har utviklet oss, men vi beveger oss i riktig retning og det har vært mange positive tegn og utmerkede prestasjoner fra spillerne.

– Holdningen og intensiteten vi hadde på tirsdag var veldig gledelig. Millwall er alltid et vanskelig sted å dra og de kan gjøre det vanskelig for deg og man må kjempe og slåss for alt der. Man blir ikke gitt noe gratis der, men vi ser fram til kampen etter vår siste opptreden og gleder oss. Ser man på tabellen så viser den at et par seire sender en rett opp og det er viktig at vi plukker med oss poeng fremover – vi ønsker ikke å gi oss selv for mye å gjøre etterhvert, avsluttet sjefen.