Jay Rod: – Ønsker dem alt vel!

Foto: BurnleyFC.com

Der the Clarets førstelag mislykkes har the Young Clarets en gyllen mulighet til å nå finalen, vi snakker om FA cupen. Førstelaget har ikke utrettet mirakler denne sesongen, mens den yngre generasjonen kan vise til både topplassering i ligaen og en semifinale i FA Youth Cupen der de møter erkerival Blackburn. De unge talentene får støtte fra en klubbhelt som selv spilte for samme «lag» kun få år siden, nemlig årets toppscorer Jay Rodriguez.

Terry Pashley’s mannskap reiser til erkerivalene fra Blackburn og møter de blå- og hvite i den første av to semifinaler der de kjemper om retten til å møte enten Manchester Uniteds eller Chelseas unge talenter i finalen. Klubbens toppscorer som selv ble avlet opp via ungdomsakademiet har tro på de unge spillerne som er i god form og som har mulighet til å vinne to pokaler i år; ligaen og cupen.

– Alle fra førstelaget støtter ungdomslaget og ønsker dem alt vel, sa Rodriguez. Det er store talenter der og man se det på resultatene de hamster og hvordan de gjør det i ligaen, de har vist at de er et godt lag og har kommet til et punkt der de er godt i cupen og jeg er sikker på at de kommer ut med et godt resultat.

– Det kommer til å være en god erfaring å spille foran et større publikum i ungdoms-cupen. Det er det største derbyet og alle er oppildnet som vil gi det litt ekstra, jeg er sikker på at Pash kommer til å jobbe hardt med det og spillerne kan kun takke seg selv! avsluttet Rodriguez.