Pashley har tro ungdommen

Foto: BurnleyFC.com

Ungdomstrener, Terry Pashley mener at ungdommen har det som trengs for å heve seg og sikre seg en finalebillett i the FA Youth Cup. Burnleys unggutter reiser idag til erkerival Blackburn der rundt 3.000 tilreisende forventes å stille opp og støtte talentene.

Det garanteres en elektrisk stemning der Pashely er sikker på at de unge Burnley har det som trengs for å følge opp med noen en seier som kan gi dem en finalebillett. På sin ferd har de vunnet over Boston, Ipswich, West Bromwich og Fulham – gitt at de vinner over rivalene venter enten Manchester United eller Chelseas talenter på motsatt banehalvdel.

Når vi startet på denne reisen et par måneder siden, håpet vi å kunne nå dette stadiet, sa Pashley. Vi viste at det kom til å bli tøft, men guttene har gjort det veldig, veldig bra – vi har blitt bedre og bedre jo lenger uti turneringen vi har kommet og forhåpentligvis har guttene noen store kamper til i vente.

– Vi vet at det kommer til å bli spennende og det genererer mye interesse, men spillemessig kommer vi til å tilnærme oss på samme måte.