– Jeg vil bare vinne, så enkelt er det

The Clarets reiser til erkerivalen Bla*kburn i dag, som de møter i deres første av to cup-kamper. Mens fansen gjør seg klare til the Cotton Mills derby, beklager sjefen for å være så «kjedelig».

The Clarets drar med seg 5000 tilreisende til septiktanken Ew**d Park som kommer til å stå for en del støy. Det er slik det bør være, mener sjefen som forbereder mannskapet sitt til oppgjøret mot erkerivalen.

Fansen mentalitet er alltid annerledes. De har levd og pustet det hele livet sitt, forklarer sjefen. Vårt fokus er å vinne, fansen er alt det andre og det er slik det skal være fordi det er det som gir lidenskapen og stoltheten i laget.

Vår jobb er å fokusere på å spille bra og vinne. Det er min jobb og det er lagets jobb. Vi forstår de andre aspektene, men min og støtteapparatets jobb er å fokusere på spillerne, laget, de kollektive og vinne kampen.

Foto: BurnleyFC.com

Beklager for å være så kjedelig, men det er kun en kamp for meg. Jeg vil vinne, så enkelt er det og det kan ikke forklares på noen annen måte. Det er mitt fokus, som i enhver kamp fordi det er jobben min. Følelsene fra utsiden i alle disse kampene, er ikke i min verden. Jeg forstår dem, men i min verden fokuserer jeg på laget og det er det jeg gjør, avsluttet sjefen.

Dyche har mange å velge mellom til oppgjøret og eneste fraværet er Dean Marney som trener sammen med førstelaget igjen, men som ikke er kampklar. Sjefen har allerede varslet at det kommer til å bli endringer i lagoppstillingen fra de to forrige Premier League-kampene.

R*vers på sin side må klare deg uten forsvarerne Darragh Lenian og Ryan Niambe og midtbanespiller Bradley Dack. Tidligere Dyche-eleven fra Watford-æraen Danny Graham ligger an til å lede bastardenes angrep.