Henter Chris Wood for rekordsum!

Manager Dyche er ikke overraskende storfornøyd over å ha hentet en verdig erstatter for Andre Gray og mener tiden er inne for Wood til å vise seg i Premier League. Sjefen mener Wood har kommet dit hen hvor han kan ta steget opp og få muligheten til å bli en verdig Premier League-utøver for the Clarets. Etter at Andre Gray byttet beite like før sesongstarten, føler sjefen at Wood bringer en ekstra dimensjon til the Clarets angrepsmuligheter.

Foto: BurnleyFC.com

– Han kommer hit i en god alder og med mye erfaring, men har fortsatt mye igjen å lære om Premier League. Jeg mener det fortsatt er potensiale i han, ikke bare til å gjøre det bra, en til å modnes som spiller. Han bringer oss en hunger til å score mål, noe man ønsker i enhver spiss og han har troen på seg selv. Det har vokst de siste sesongene og han er en spiller jeg har hatt et øye for i lang tid. 

– Man holder alltid et øye med disse spillerne for å se om timingen er rett til å prøve å gjøre et fremstøt og vi mente at tiden var riktig. Ikke bare på grunn av Andre, det er en vi så på uansett. Det tok noen steg videre når Andre flyttet på seg og det gir han (Wood) en mulighet til å bli en del av det vi har her. 

Foto: BurnleyFC.com

– Vi har lært i løpet av våre Premier League-sesonger at man trenger å kunne påvirke kamper på forskjellige måter. Man møter på mange forskjellige taktiske utfordringer, scenarioer og forskjellige spisser som kan påvirke forskjellige situasjoner og jeg mener det er hva vi har sett etter ved å hente inn Chris, avsluttet Dyche.