To oppgitte herrer

Manager Dyche innrømmer at han var en frustrert mann etter helgens hjemmetap etter å ha sett sitt burgunder- og lyseblå lag tape mot West Bromwich. Kaptein Tom Heaton betrakter det hele som et spark i magen. 

 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets storspilte på egen stue i Lancashire og gjorde det vanskelig for gjestene fra Birmingham, men til tross for et utall sjanser og mye godt spill var det ikke nok til å dra i land seieren. 20 sjanser…

– Dette spillet kan være frustrerende til tider og det er rar skuffelse for alle fordi når man ikke spiller bra og taper, så blir man litt nedtrykt, men når vi presterte så bra som vi gjorde uten å få noe igjen for det, så blir det en rar følelse. Jeg mener prestasjonen var bra, spesielt med ballen. 

– Jeg mener vi holdt godt på ballen slik at den skapte sjanser og vi var sterke defensivt, det var bare en ball som fløy i lufta uten at vi håndterte den slik vi gjorde gjennom hele kvelden. Det er veldig frustrerende fordi vi hadde mer enn nok av sjanser til å få noe ut av kampen. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener Ben Mee hadde skjorten dratt langt ned på ryggen av Gareth Barry i første omgang, når Robbie la inn kula, så det var tøft. Etter kampen ble de applaudert av fansen og det fortjent fordi jeg mener de så guttene prestere godt, noe vi tar med oss.

– Vi må sørge for å vokse som lag og det er to gode prestasjoner i to kamper nå. Det var ikke tilstrekkelig til å vinne en kamp der vi fortjente minst et poeng og mest sannsynlig å vinne. Gode prestasjoner garanterer ingen seier og man får seg noen omganger slik vi fikk idag, men skuffelsen går raskt over. Det er gode tider for denne klubben og vi har en ny uke som kommer. Den ser vi fram til, forklarte Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Og kapteinen?

– Jeg mener prestasjonen, basert på den blandende fotballen vi spilte, var utmerket. Vi lot dem ikke slippe til så mye og skapte selv ganske mange sjanser. Uheldigvis fikk vi dette sparket i magen som vi vet at alltid er mulig med West Bromwich og vi har opplevd det tidligere.

– På en side er det enormt frustrerende og skuffende resultat, men det var mye positivt å ta med seg fra kampen og er nok en milepæl for vår egen del, basert på hvordan vi spiller. I fotball er det slik noen ganger at man ikke alltid får det man fortjener og dette var antageligvis en av disse kampene. 

Foto: BurnleyFC.com

– De er et tøft lag å spille mot og er vanskelige å bryte ned. Jeg mener vi fremhevet kampen og skapte mange sjanser som i en annen kamp ville gått inn. De fikk for det meste dødballer fra oss, noe de er farlige på, men jeg mener vi håndterte det uansett bra. 

– Vi er skuffet over å slippe i målet og uheldigvis må vi ta det til oss, men jeg vet at så raskt støvet legger seg så kommer vi til å se det med andre øyne og trekke fram mye positivt, for mye av fotballen vi spilte var utmerket. Jeg er fortsatt litt såret etter kampen, men tenker fremover og tenker at dette blir et godt fundament for veien videre, avsluttet kapteinen.