Jensen aktuell for lån?

Manager Howe startet sesongen med Jensen på benken og Lee Grant mellom stengene. Selv om sistnevnte slapp inn to mål i uavgjortkampen mot Watford i helgen, starter naturligvis ryktene at en burvokter kan være på vei ut – og siden manageren har forkjærlighet for unge spillere kan et Jensen-lån ligge i kortene.

Helgens kamp mot Watford endte med poengdeling (2-2) etter 90 minutter med Lee Grant mellom stengene – selv om veteranen Jensen varmet benken i løpet av den perioden dukker det opp rykter om at dansken er på vei ut Turf-Moor-portene.

Det var en vanskelig avgjørelse – antageligvis en av de vanskeligste jeg har måttet ta, innrømmer sjefen om valget av keeper til Watford-kampen. Begge keeperne har presset hverandre og begge har vært utmerkede og det er ikke beistets (Jensen) feil at han ikke fikk starte – jeg måtte velge en og Granty har ikke sluppet inn noen mål i oppkjøringen og basert på det valgte jeg den beste keeperen, men det var et utrolig vanskelig valg.

Hvem enn som ikke hatt spilletid hadde uansett blitt misfornøyd og antageligvis begynt å snakk om lån, fordi begge er erfarne keepere og begge er gode nok til å spille i Championship. Å holde to keepere fornøyde samtidig kommer alltid til å være vanskelig og vi må se på hvordan det utvikler seg de kommende ukene, det er muligheter med lån, men jeg verdsetter dem begge høyt, dessverre er det kun en ledig plass mellom stengene, avsluttet Howe.