Austin: – Vil ha mer!

The Clarets-spissen er sulten på fler mål og setter seg som mål å nette igjen mot Burton Albion i dagens Carling Cup-oppgjør på Turf Moor. Austin åpnet målkontoen etter Keith Treacy’s rikosjett-skudd mot Watford i helgen, noe som ga 22-åringen blod på tann.

Foto: BurnleyFC.com

Målet var den tidligere Swindon-spissens første mål i Burnley-trøya etter overgangen tidligere i år – målet var riktignok basert på flaks, men angriperen som har vært ute av spill i et halvt år grunnet en skulderskade, håper på mer.

For enhver spiss er det herlig å score mål, uavhengig av hvordan ballen går inn, sier Austin. Spør hvilken som helst spiss og alle vil si at de teller like mye og for en spiss så er det det du trenger; litt flaks og man vet aldri hva som kan skje. Selv om jeg må si at det var første gangen jeg scoret med ansiktet.

– Jeg tror at hvis det hadde vært fem ekstra minutter på lørdag er jeg sikker på at vi hadde tatt alle tre poengene og for meg personlig var det godt å score målet. Kanskje var det det jeg trengte og alle teller, samtidig som det er et tall til min målrate, jeg ser fremover og håper å score flere.

Med Martin «Pato» Paterson nok en gang ute med skade etter litt over et halvt år med samme lårproblem, ser det ut til at Austin blir å spille med Jay Rodriguez på topp mot League Two-laget Burton Albion, en mulighet Austin ser fram til og gleder seg til.

Jeg ønsker å starte og hva managerens ord er lov, men hvis jeg kan få inn enda et mål, så gjør det godt for selvtilliten min, legger spissen til. Som spiss ønsker man å være involvert og score mål og med lørdagens kamp, håper jeg det åpnet dørene for meg og at jeg igjen for en sjanse idag som vil sende meg i riktig retning.

Austin husker riktignok the Clarets’ imponerende Cup-eventyr fra 2009 der de lilla- og lyseblå pløyde over London-lag og kom seg så langt som til semi-finalen, kun for å bli slått ut på overtid og ekstraomganger mot Tottenham Hotspurs.

Jeg husker jeg så de [kampene] og alle snakket om Burnley på den tiden. Det ville vært herlig for oss å starte på nok et lite cup-eventyr, avsluttet angriperen.