Neste: Burton Albion

I første runde i Carling Cup finner sted på Turf Moor, men denne gang er det Burton Albion som venter på motsatt banehalvdel.

Sist gang lagene møttes var i FA cupen i det som også ble manager Howes hjemmeseier etter ansettelsen tidlig i januar. The Clarets ruster seg til kamp etter en skuffende, men allikevel godt kjempet poengdeling mot Watford i helgen, mens gjestene ankommer Turf Moor selv etter en uavgjort og appåtil samme resultat (2-2) mot Torquay United.

Manager Howe har kun en bekymring å gruble over og det er angriperen Martin «Pato» Paterson, som måtte byttes ut midtveis i sesongåpningskampen mot Watford – ellers er Keith Treacy og Alex MacDonald ute på landslagspill. Foruten de nevnte har manageren en fulltallig stall å rutte med.

Gjestene på sin side må klare seg uten Tom Parkes etter utvisningen fra lørdagens kamp, mens midtbanespiller Jacques Maghoma fortsatt har karantene etter sin utvisning fra året før.

Burton startet den kampen bra og det var en god kamp, mimrer manageren tilbake. Jeg mener de var gode motstandere den dagen, vi kommer ikke til å undervurdere dem; de har mye god energi og et par gode spisser, så vi må forsikre oss om at vi er på vårt beste og dersom vi er det, er jeg sikker på at vi har det som trengs.

Vi har to kvalitetsspisser i Jay Rodriguez og Charlie Austin og starter vi med dem på topp vil vi gjøre det bra, la sjefen til. Vi kommer til å plukke ut det sterkeste laget, men er samtidig villige til å gjøre et par bytter, men må se nærmere på det når den tid kommer. Vi har et godt lag, men vi vil også vinne kampen – ethvert lag vi plukker ut har samme oppgave: å vinne kampen, avsluttet manager Howe.

 

Kampen spilles på Turf Moor 9.8, kl 20:45.