Pato skadet nok en gang

Skadeforfulgte Martin «Pato» Paterson fikk kun spille en omgang før han ble byttet ut til pause etter det han beskrev som «ikke 100%». Medisinske undersøkelser idag viser at spissen har revet opp lårskaden som holdt han ute av spill i en lenger periode forrige sesong og dermed er spissen nok en gang å se på støtteapparatets behandlingsrom.

Foto: BurnleyFC.com

Angriperen som kun fikk 14 kamper på CV’en forrige sesong ser ut til å igjen bli skadelidende, og det etter kun en halv kamps spill. Siste undersøkelser viser at den uheldige spissen har pådratt seg en skade som holdt han ute av spill mesteparten av forrige sesong og den nord irske landslagspilleren ser ut til å måtte tilbringe mer tid med støtteapparatet.

Martin har skadet det samme området av låret som holdt han ute av spill en lenger periode, vi vet ikke hvor lenge han kommer til å være ute, men han kommer til å få den beste behandlingen tilgjengelig, bekrefter manageren

Med denne nyheten betyr det at manager Howe kun har to førstelag-spisser til rådighet, Jay Rodriguez og Charlie Austin. Manageren har tidligere bekreftet at han er på jakt etter flere forsterkninger (blant annet i angrepet) og denne skaden legger ikke akkurat en demper på rykteflommen.

På kort sikt har manageren kun de tre nevnte til rådighet utenom de nevnte, ettersom første kamp er mot Burton Albion (imorgen) Wes Fletcher kan stille opp, men Alex MacDonald er ute i landslagstjeneste med det skotske U21-laget.