Jensen ute til nyttår

Keeper Jensen må belage seg på nok en måned på sidelinjen grunnet fortsatt lyskeskade, men sjefen er optimistisk ikke bare i forhold til burvokteren, men også Austin og Pato.

Dansken har vært ute av spill siden midten av desember og etter å ha besøkt en spesialist tidligere denne uken, regner med at Brian kan være tilbake på nyåret. Sisteskansen mener selv at han kjenner forbedringer takket være behandlingen.

Foto: BurnleyFC.com

Brian fikk en sprøyte i lysken som kommer til å sette han ut av spill i fire til seks uker, men vi håper at den vil treffe hjertet i problemet og at han returnerer til oss, fortalte manager Howe til klubbens hjemmeside. Det har vært en stygg en for han og han har kommet til det stadiet hvor han kan gjøre det meste foruten langskudd. Han følte ubehag i lysken og vi mente at det måtte undersøkes, så han besøkte en spesialist som forhåpentligvis ordnet problemet.

– Charlie og Pato fikk en dag til å komme seg og begge føler seg bra. De kommer til å trene som alle andre og vi kommer til å se dem an når kampdagen nærmer seg og bestemme om de skal involveres eller ikke. Charlie gjorde alt han måtte gjøre for sin egen del og han må sørge for at han føler seg 100% sikker når han går ut på banen.

– Martin har jobbet veldig hardt og vært en utrolig proff som jeg ikke han rose høyt nok for rehabiliteringen og arbeidet han har lagt til grunn. Vi håper han vil høste goder for det – han er en fantastisk spiller og vi er veldig lystne på å ha han tilbake med oss.