Nytt intervju med manager Howe

Redaksjonen har fått positive tilbakemeldinger fra klubbens media-avdeling vedrørende et nytt intervju med manageren etter vinterens overgangsvindu. I den sammenheng ønsker redaksjonen å involvere våre norske Clarets-fans og ønsker potensielle spørsmål som kan rettes manager Eddie Howe.

Foto: BurnleyFC.com

Lancashire-klubbens manager lot seg intervjue (ved hjelp av media manager Darren Bentley) etter sommeren og tilbakemeldingene har vært positive, både fra norsk- og engelsk hold. Etter dialog med nevnte hr. Bentley har redaksjonen fått grønt lys til å komme med et nytt intervju og i den sammenheng har norske Clarets mulighet til å stille sine spørsmål til manageren.

(Med forbehold….)

Redaksjonen kommer ikke til å ta med rykte-spørsmål, da det i mange tilfeller er spekulasjoner og lite konkrete spørsmål å stille, men tar imot alle andre innspill med åpne armer. Selvfølgelig med litt forbehold, kommer det 50 gode spørsmål kan det naturlig nok bli litt voldsomt, men målet er å få overrakt et godt- og konstruktivt intervju.

Svar gjerne på mail (via Kontakt) eller i comment-boksen litt lenger nede. Håper det høres greit ut for lesernes del at det settes en dead line 1.februar, slik at intervju kan sendes tidligst mulig etter at overgangsvinduet stenger.