Trippier piffer opp stemningen

Leiesoldat Kieran Trippier støtter sine defensive kolleager og ber forsvaret holde trykket oppe mot lørdagens utfordrere Portsmouth.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets’ bakre firer har de siste bra solide og uten tvil gjort sitt i deres tre strake seier der Trippier har gjort sin del. Forsvareren håper at de lilla- og lyseblå opprettholder den gode formen og prestere atter en gang på Turf Moor etter deres siste sterke hjemmeseier over Ipswichf or vel en uke siden.

Den 4-0-seieren mot Ipswich viste hvor godt lag vi er og vi trenger å spille slik mot Portsmouth, sa leiesoldaten. Jeg mener at vi har forsvart oss godt de siste kampene, vi har trent mye på forsvar og vi høster gevinst av det nå. Vi holdt nullen mot Ipswich og vi forsvarer oss fra toppen til den bakre firer.

– West Ham var en vanskelig kamp, men vi holdt sammen fra 1-0 til å vinne. De tre seirene på rad var det vi trengte etter den leie tapsrekken vi hadde, nå er rollene snudd der vi vinner kamper og håper å ta det med oss i lørdagens kamp. Vi har tre av de neste fire kampene på hjemmebane og jeg tror at fansen vil støtte oss enda mer om vi vinner kaper. Julen nærmer seg og vi ville elsket å få seks poeng fra Portsmouth og Brigton som er på den øvre halvdelen før nyåret og presse på derfra, avsluttet Trippier.