Jensen: – Vil gi sjefen hodepine

Sisteskanse Brian Jensen storspilte mellom stengene og reddet tre skuddforsøk mot seg under gårsdagens straffespark konkurranse som sendte the Clarets videre til neste runde i Capital One cup. Selv mener dansken at det ikke var noe mer til det enn helt vanlig dag på jobb.

Jensen viste hvorfor han lenge har vært førstevalget mellom stengene for Burnley etter at the Clarets gikk videre til tredje runde etter en straffekonkurranse som endte 3-2 i favør de lilla- og lyseblå. Det er ingen hemmelighet at dansken er stødig mellom stengene når det kommer til straffer og kan vise til å ha vunnet fem av fem i tidligere dueller.

Foto: BurnleyFC.com

– Det var en helt vanlig dag på jobb, poengterte Jensen. Jeg føler meg komfortabel med dem og har enda ikke tapt – jeg blir ikke nervøs og tar det som det kommer uten noe press. Jeg tar det heller som litt småerting og koser meg med det, men tar det alvorlig på en annen måte. Historikken snakker for seg selv og når enn det er straffer, føler jeg meg veldig sikker på at vi kommer til å vinne. 

Dansken vet at konkurransen om hanskene er tøff etter at Lee Grant har vist gode tendenser mellom stengene, men Jensen håper at muligheten snart byr seg i ligaen og frydes over tanken å kunne gi manageren hodebry.

– Jeg kommer ikke til å sitte på gjerdet og slappe av, det gjør vondt når jeg ikke spiller – så jeg kommer til å fortsette med det jeg alltid gjør: prøve og jobbe hardt og gi sjefen hodepine og si «hør her, jeg er fortsatt her». Det er godt å få en kamp, uavhengig av hvem man møter for det er alltid vanskelig å kun ha treningsfeltet å vise hva man kan. Det ble dratt litt lenger enn det vi håpet på, men vi er gjennom og videre til neste runde, avsluttet Jensen.