Howe jager fortsatt spissforsterkninger

Manageren jobber på spreng for å hente inn den spilleren han ønsket til Turf Moor før overgangsvinduet stenger senere idag, og håpet er å kunne forsterke med en angriper. 

Foto: BurnleyFC.com

Howe har gitt uttrykk for at stallen er noe tynn på topp etter at Danny Ings ble langtidsskadd og Pato dessverre har en tendens til å bruke mye tid hos støtteapparatet. Ideelt sett vil sjefen ha noen klare til idag, men det er enda usikker om det er snakk om en permanent overgang eller et låneopphold.

– Vi ser på angrepsmulighetene, uavhengig av om det er en bred spiller eller spiss, røpet Howe. Vi er veldig tynne på det området – Danny dekket begge posisjonene, så det å miste han var spesielt hardt. Han er så allsidig og vi ser etter noen i samme ulla som kan spille på topp eller på kantene, vi har et par på listen som vi ønsker å hente, men vi må sørge for at det lar seg gjøre for klubbene og alle tingene som følger med. Hvis vi ikke klarer det, så prøver vi igjen når vinduet åpner igjen.

– Det ville utgjort en stor forskjell for oss om vi hadde hentet en kvalitetsspiller på mål for å utfylle laget vi har har. Vi har en god kjernegruppe, men den er ikke stor i antall og derfor kjenner man det når skadene kommer, avsluttet sjefen.