John B: – Nye midler i januar

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley var aktive i sommerens overgangsvindu og hentet ti spillere til klubben, hvorav to kom på lån. De lilla- og lyseblå har sett overgangsmarkedet som en utfordring der klubber med ressurser kan plukke blant de beste spillerne og betaler deretter, noe Burnley med sin sunne økonomi og lønnstak har måtte vike unna. 

Styreformann John Banaszkiewicz lover Dyche nye midler i januar til å forsterke troppen ytterligere.

Lukas «the Juke» JutkiewiczMichael KightlyMarvin Sordell og George Boyd er noen av spillerne Dyche hentet til Turf Moor denne sommeren, mot et vederlag.

The Clarets var en av de mest aktive klubbene på overgangsmarkedet, men har allikevel ikke brukt mer enn £9m og hentet inn flere spillere gratis, samt deres to leiesoldater Michael Keane og Nathanial Chalobah. Lancashire-klubben var i følge ryktebørsen flere ganger utkonkurrert av andre klubber som var villige betalte mye mer for visse spillere – noen vil gå så langt som å si overpris. Ross McCormack (Leeds -> Fulham, £11m) er en av dem. 

Klubbens styre ser seg fornøyde med tilskuddene, samtidig som klubbens økonomiske struktur ikke preges nevneverdig av forsterkningene, forteller styreformann John Banaszkiewicz at det vil bli gitt ytterligere midler i januar når overgangvinduet igjen åpner i England. 

– Vi har noen penger igjen til januar, så det gir oss muligheter. Jeg har gratulert Sean med hans aktivitet for det har ikke vært enkelt, det har vært utfordrende, men en lærekurve også.

– Ross McCormack-avtalen forvrengte markedet, det har vært noen oppblåste priser og selv om jeg kun har vært styremedlem i tre år så har det vært en av de mest utfordrende periodene, men det gikk bra til slutt, sa John B.