Keane glad for overgangen

Burnley sikret seg U21-spilleren Michael Keane fra Manchester United på lån fram til januar i overgangvinduets siste timer. Leiesoldaten er i skrivende stund med U21-laget og har ikke har mulighet til å kunne uttale seg til klubbens hjemmeside, men det har ikke hindret andre aktører fra å ta kontakt. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forsvareren tilbrakte de to forrige sesongene i Championship med Leicester City, Derby County og erkerivalen Blackburn Rovers, sistnevnte håpet å sikre seg tjenestene til midtstopperen, men uten hell. Etter å ha fått sin debut for Louis van Gaal mot Sunderland (som innbytter), følte United at det var på tide for Keane å få Premier League-erfaring under huden.

Manager Dyche benyttet anledningen til å møte 21-åringen personlig på mandag og overtalte Michael at Turf Moor er stedet å være. Etter at klubbene kom til enighet om et fire måneders lån, var det så vidt overgangen gikk gjennom – hovedpersonen ser fram til muligheten.

– Det var litt hast og hektisk, men vi klarte å få en låneavtale gjennom til slutt. Jeg er veldig glad for det og det burde bli en flott erfaring for meg i Premier League, så jeg ser virkelig fram til det, sa Keane. Manageren kom hit og snakket med meg samme dag og jeg har snakket med Ingsy (Danny Ings) om det og her klar til å begynne der med treningen.

– Jeg følte det var det neste steget i min utvikling på det nivået, jeg mener jeg har gjort det ganske bra i the Championship den tiden jeg har vært der på lån. Jeg har kun spilt en gang i Premier League tidligere og ser fram til å ta steget videre og spille mer, sa leiesoldaten.