Jones forlenger!

David Jones er den tredje spilleren som skriver under en kontraktforlengelse med the Clarets denne sommeren, fra før har Tom Heaton og Scott Arfield valgt å forlenge med Lancashire-klubben.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

I følge spilleren selv er motivasjonen å returnere til Premier League med Burnley FC. Midtbanespilleren hadde ett år igjen av kontrakten sin og forlenget med to nye år. 30-åringen kan vise til 87 kamper for the Clarets siden overgangen fra Wigan i 2013 og ser fram til det neste kapittelet i Turf Moor-karrieren.

Jeg har hatt det kjempebra her, føler klubben beveger seg fremover og ser fram til nok en stor sesong med klubben, sa Jones. Jeg har virkelig likt å jobbe med manageren, spillerne og staben, samt livet på og utenfor banen som har vært bra. Det var derfor vikitg å utvide oppholdet mitt.

Jeg føler jeg har fått det bra til de siste to sesongene. Som spiller vil jeg selvfølgelig spille og vi må kommer til å ha mer konkurranse om plassene denne sesongen, men jeg håper å være i laget og gi Premier League ett nytt forsøk.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Jeg har vært her i to år nå og klubben beveger seg definitivt fremover. Manageren har satt på plass et godt fundament og man kan føle at nå som Scott og Tom har forlenget så kommer til alle til å trives her og ta klubben fremover.

De er to spillere som egentlig har spilt samtlige kamper de siste to sesongene og motvasjonen deres er den samme som min; å komme seg tilbake til Premier League, avsluttet Jones.