Jones vil ha flere mål

Foto: BurnleyFC.com

Midtbanespiller og målscorer fra gårsdagens York-kamp, David Jones la ikke skjul på sin lykke over å ha åpnet scoringskontoen i sin andre kamp for de lilla- og lyseblå. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

28-åringen skrev under for the Clarets under en uke siden og har sendt positive signaler til både fans og manager om at har er det en som kan bli en viktig spiller for Burnley de kommende årene. Midtbanespilleren forteller også om sine opplevelser med tilværelsen i Lancashire.

Det er alltid fint å score og jeg ønsker å score mål fra midtbanen denne sesongen, poengterte skotten. Det føles godt å få en god start og gir litt selvtillit nå som Charlie har forlatt klubben og byrden må fordeles på hele laget. Det var veldig godt å dele på målene og det var flott å se Danny (Ings) score igjen, han har vært i knallform gjennom sesongoppkjøringen og i denne, så det er viktig at vi alle hjelper han. 

– Klubben har vært veldig åpenhjertig og jeg er veldig glad for å kunne slå meg til ro. Det er klart at man må bli kjent med dem som er ute på banen, for det er slik samarbeid blir formet, men jeg føler at det har godt veldig bra, avsluttet målscoreren.