Sjefen om cup-avansementet

Etter avansementet i cupen på bekostning av York City i første runde forteller sjefen at det aldri falt han inn å hvile noen av spillerne, selv om de samtlige spilte i lørdagens liga-åpning mot Bolton. Dyche valgte å ikke rokere på troppen, noe som viste seg å være et smart trekk – for det endte 4-0 over League Two-laget

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Andre lag ville nok ha følt at de burde holde alle i form, min personlige mening er at de kun er sesongens andre kamp, poengterte sjefen. Vi har nettopp hatt sesongoppkjøring og vi har tre kamper til før landslagpause, så derfor følte jeg at det ikke var behov for å hvile spillere nå. Det er en forskjell mellom å gi spillere sjansen og det å hvile dem, men det var ikke noe behov for å hvile noen – jeg mener de så bra ut på lørdag og var friske på treningen igår der de leverte en god prestasjon og fortjente å vinne. 

– Slike kamper kan være klossete affærer, men jeg mener vi jobbet bra. Det var en utrolig start de første 20 minuttene og det kunne fort ha blitt tre, men det var det ikke og York kom tilbake og ga oss virkelig utfordring i 20 minutter før pause. Vi ønsker å få kontroll på ting og var verdige vinnere til slutt. Det er veldig vanskelig å dominere en fotballkamp i 90 minutter og York sørget nettopp for det, Tom (Heaton) hadde en god redning tidlig i annen omgang, men generelt skapte vi gode sjanser hvor kvaliteten skinte og vi fikk det rette resultatet, avsluttet sjefen.