Keane-erstatter på vei inn?

Foto Goal.com

Etter salget av Michael Keane har midtstopperrekken til Burnley sett heller tynn ut. Men nå kan det virke som en mulig erstatter i form av italieneren Andrea Ranocchia kan være på vei.

 

Med kun Tarkowsky, Mee og Long som stoppere med erfaring fra Premier League foran denne sesongen har flere supportere ytret en frykt for hva som skulle skje ved eventuelle skader eller suspensjoner. I tillegg skal det sies at Kevin Long ikke har direkte mange minutter med førstelagsfotball for Burnley under beltet på de sju årene han har lagt bak seg på Turf Moor. 22 kamper i ligaen er ikke et direkte høyt tall.

Ranocchia, som tilbrakte halve fjorårssesongen på lån hos Hull, har god erfaring med 129 kamper i Serie A for Inter og faktisk hele 21 kamper for Italia. Han fikk også 16 kamper for et Hull i god form på vårsesongen i fjor og stiller dermed ved første øyekast mye sterkere enn Kevin Long hvis man ser på erfaring og prestasjoner. Men som seg hør og bør er ikke Burnley eneste laget med interesse for den 29-åringen. Watford og West Brom skal også følge den høyreiste stopperen nøye.

Ifølge SportsWitness.com skal Ranocchia selv være svært fristet av et nytt opphold på balløya. Men budene fra de tre engelske klubbene lar vente på seg. Så da gjenstår det bare å vente å se om noen vil ta sjansen på mannen som ryktes å være verdt rundt 6 millioner Euro.