Keane krever gjenoppreisning på Turf Moor

Michael Keane pressekonferanseEt surt tap mot Hull krever en rask respons, mener forsvarer Michael Keane og øyner morgendagens Bristol City-kamp som det rette stedet å gjøre det på.

Foto. BurnleyFC.com
Foto. BurnleyFC.com

Det var skuffende mot Hull, men det gode ved julestria er at det er mange kamper og ting kan raskt endre seg, forklarte midtstopperen. Det var en tøff kamp på Ashton Gate tidligere denne sesongen, men vi fikk satt inn to dødballer og klarte å dra i land kampen, så vi håper å kunne gjenta det med et par mål og få tilbake selvtilliten.

 Jeg mener vi forsvarte oss godt i første omgang, men kampen åpnet seg veldig i annen omgang og jeg tror at guttene trengte litt mer selvtillit og klarhet foran målet. På eget gress har vi vet gode og ser fram til å rette opp tingene på Turf Moor – og forhåpentligvis et par mål.

– Vi hørte fansen synge gjennom hele forrige hjemmekamp og det hjelper oss spillere, forhåpentligvis støtter de oss denne gang også, for det å ta med seg over 2000 tilskuere på andre juledag med de forholdene som er hjemme er stort, og vi takker for støtten. De har vært fantastiske hele sesongen, hjemme og borte, så vi håper å kunne gi dem noe å juble over på mandag, avsluttet Keane.